Natuurlijk mag jouw bedrijf niet ontbreken!

De vakbeurs foodspecialiteiten is geschikt voor zowel grote als kleine exposanten. Het is een goede plek voor bedrijven om hun producten te laten zien.

Stand

Ik wil exposant worden

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024 op maandag 30 september van 12:00 uur tot 22:00 uur en dinsdag 1 oktober 2024 van 10:00 tot 19:00 is een professionele en eigentijdse vakbeurs die zich jaar na jaar heeft uitgebreid. De beurs is verrassend en inspirerend voor exposanten en bezoekers.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is uitermate geschikt voor zowel grote als kleinere standhouders uit binnen- en buitenland, die zich bezighouden met de verkoop van foodspecialiteiten. Naast het realiseren van omzet is de beurs ook geschikt voor het leggen van nieuwe contacten, het promoten van jouw bedrijf en om kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen en producten in deze groeiende markt.

Al jaren wordt de Vakbeurs Foodspecialiteiten gehouden op de prettige locatie van Expo Houten. Dit moderne, centraal in Nederland gelegen beurscomplex is goed bereikbaar met de auto en biedt gratis parkeergelegenheid voor bezoekers.

Jouw bedrijf mag hier zeker niet ontbreken!