Bezoek de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024

Boek je gratis ticket voor de Vakbeurs Foodspecialiteiten op 30 september en 1 oktober.

Ticket

Verkiezing Mooiste Kerstpakket

Nu de tweede helft van het jaar is aangebroken ligt de kerstperiode niet ver meer bij ons vandaan. Voor je het weet worden de eerste adventskalenders aangebroken en de fraaie kerstverlichting uit de knoop gehaald.

Bedrijven en organisaties weten inmiddels de foodspeciaalzaken te vinden voor de (eindejaars)geschenken en kiezen voor een pakket met lekkernijen en streekproducten zoals kaas, charcuterie, speciale bieren, smeersels & dips etc. Niet alleen is het voor bezoekers leuk om de pakketten van de deelnemers te zien en te beoordelen (blijkt uit de vele stemkaarten), ook is het een uitstekend middel om geïnspireerd en gemotiveerd te worden door collega’s. 

Op de Vakbeurs Foodspecialiteiten van maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2024 wordt een opvallende stand ingericht waar de kerstpakketten anoniem tentoongesteld worden. Foodspecialiteitenwinkels die lid zijn van het Vakcentrum en/of gecertificeerd zijn mogen deelnemen aan deze competitie.  

Jurering
Alle bezoekers ontvangen bij binnenkomst een kaart waarmee ze kunnen stemmen op het ‘Mooiste Kerstpakket’. Bezoekers hebben twee dagen de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. In de week na de vakbeurs worden de stemmen geteld en wordt de winnaar bekend gemaakt. De directeur van Stichting Foodspecialiteiten Nederland, Rick Brantenaar, komt naar de winkel om de prijs persoonlijk te overhandigen.

Wat kun je winnen
Naast een mooie trofee met de titel ‘Mooiste Kerstpakket’ ontvang je een artikel in het consumentenmagazine Lekkernijen (editie 2024), een oorkonde en een persbericht.

Inschrijven
Wil je deelnemen aan deze competitie? Stuur een e-mail naar info@foodspecialiteiten.nl en laat je gegevens achter (bedrijfsnaam, contactpersoon en telefoonnummer).

Aanmelden kan tot 20 september 2024.

Kosten
Er zijn geen kosten aan deze competitie verbonden.

Klik hier voor de spelregels.