Banner 2023

VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN 2024!

Al meer dan 30 jaar is de Vakbeurs Foodspecialiteiten een evenement voor ondernemers die alleen met de mooiste en beste producten en diensten willen werken. Wat ooit begon als een kaasbeurs voor kaaswinkeliers, is uitgegroeid tot dé grootste vers vakbeurs van Nederland voor iedereen in de foodspecialiteitenbranche.

Tijdens deze beurs kunnen ondernemers kennismaken met een breed scala aan hoogwaardige producten en innovatieve diensten. Van ambachtelijke kazen tot heerlijke delicatessen, er is voor elk wat wils. Daarnaast biedt de vakbeurs ook volop mogelijkheden om te netwerken en inspiratie op te doen.

Met zijn continue groei trekt de Vakbeurs Foodspecialiteiten jaarlijks duizenden bezoekers aan. Het is dé plek waar ondernemers elkaar ontmoeten, nieuwe trends ontdekken en hun assortiment naar een hoger niveau tillen.

Dus, als je op zoek bent naar topkwaliteit producten en diensten voor jouw foodspecialiteitenwinkel, mag je deze vakbeurs niet missen!

Home - exposanteninformatie


EXPOSANTEN INFORMATIE

Presenteer jouw producten of diensten in één keer aan heel de foodspecialiteitenbranche? Vraag naar de mogelijkheden over deelnemen aan de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024.


MEER INFORMATIE

Home - BEZOEKERSINFOG


BEZOEKERS INFORMATIE

Bezoek op 30 september en 1 oktober de Vakbeurs Foodspecialiteiten en ontdek wat de foodspecialiteitenbranche jou allemaal te bieden heeft. 


MEER INFORMATIE

Home - KAASKEURING


KAASKEURINGEN

Kijken, ruiken, voelen en proeven om te bepalen welke soorten kazen er zijn. Voor iedereen die beroepsmatig bezig is met kaas een must en plezier om mee te doen tijdens Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC).


MEER INFORMATIEFACTS WEBSITE
 

Afbeelding qoutes.png