U komt toch ook?

Bent u werkzaam in de foodretail en heeft u een passie voor lekker eten? Kom dan proeven van de gezellige sfeer en de vele bijzondere lekkernijen.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2016 vindt plaats op dinsdag 27 en woensdag 28 september van 11.00 tot 22.00 uur in hal 1 en 2 van Expo Houten.

De toegang is gratis na registratie.

Vakbeursfood App!

Download vanaf augustus 2016 de 'Vakbeursfood app' en u heeft alle informatie over de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2016 binnen handbereik!


De Vakbeurs Foodspecialiteiten is een gezellige, eigentijdse beurs waar u kennis maakt met leveranciers en dienstverleners uit de gehele foodspecialiteitenbranche.
Laat u inspireren door de uitdagende presentaties van verschillende aanbieders en proef van de diverse lekkernijen. Bezoek de noviteitenstand, waar u producten aantreft die pas dit jaar zijn geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Maak kennis met kleine, ambachtelijke bedrijven op het centrale marktplein. En geniet tussendoor even van een hapje en drankje op het gezellige terras.

Voor betrokkenen uit de hele branche
De beurs richt zich met name op ondernemers en medewerkers van kaasspeciaalzaken, delicatessenwinkels en versspecialiteiten-traiteriewinkels. Maar ook cateraars, kaas- en delicatessenspecialisten van de markt en koffie-, thee- en notenspecialisten worden er op hun wenken bediend. De betere horeca-ondernemers komen ook aan hun trekken, net als inkopers van commerciële organisaties, supermarktdetaillisten, bonbonverkopers en slagers, bakkers en AGF-ondernemers.

Op een makkelijk bereikbare locatie
De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2016 vindt plaats in hal 1 en 2 van Expo Houten. Dit moderne, centraal in Nederland gelegen beurscomplex is uitstekend bereikbaar met de auto en heeft gratis parkeerruimte.