Beursfolder

Klik hier om de beursfolder van de afgelopen editie te bekijken.

Promotiemateriaal

Om bij uw relaties de Vakbeurs Foodspecialiteiten onder de aandacht te brengen, hebben we buttons gemaakt. Plaats deze button op uw website of in uw e-mailberichten. Laat ze weten waarom men juist u moet bezoeken op uw standnummer. De buttons downloaden?
 

 

 

Deelnemen aan de Vakbeurs Foodspecialiteiten

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is een professionele en eigentijdse vakbeurs die zich jaar na jaar heeft uitgebreid. De beurs is verrassend en inspirerend voor exposanten en bezoekers.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is uitermate geschikt voor zowel grote als kleinere standhouders uit binnen- en buitenland, die zich bezighouden met de verkoop van foodspecialiteiten. Naast het realiseren van omzet is de beurs ook geschikt voor het leggen van nieuwe contacten, het promoten van uw bedrijf en om kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen en producten in deze groeiende markt.

Op een prettige locatie
De organisatie heeft opnieuw gekozen voor Expo Houten. Dit moderne, centraal in Nederland gelegen beurscomplex is uitstekend bereikbaar met de auto en biedt bezoekers gratis parkeerruimte.

U komt toch ook?
De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2019 vindt plaats op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober van 13:00 tot 22:00 uur in hal 1 en 2 Expo Houten. Natuurlijk mag uw bedrijf niet ontbreken! Vanaf 1 december 2018 is het mogelijk om u in te schrijven voor de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2019. U ontvangt 2% vroegboekkorting als u zich voor 1 maart 2019 aanmeldt.

Wenst u eerst meer informatie te ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in en het beursteam neemt dan z.s.m. contact met u op. 

 
Aanvraag meer informatie
Bedrijfsnaam:  
t.a.v.:  
Straat en huisnummer:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoonnummer:  
E-mailadres:  
Website: