Inschrijven voor de spannendste en leukste kaaswedstrijd

De inschrijving voor de 59e editie van de nationale Kaaskeuringen is geopend: www.nnkc.nl

De spannendste en leukste kaaswedstrijd van Nederland, tegelijkertijd met de Vakbeurs Foodspecialiteiten:
  • Maandag 1 oktober
  • Dinsdag 2 oktober
De deelnemers - afkomstig van kaasproducenten, handel, kennisinstituten, supermarkten, markthandel en kaasspeciaalzaken – beoordelen 10 kaasmonsters van de meest gangbare Nederlandse kazen. Na het kijken, ruiken, voelen en proeven vinkt u op het keuringsformulier uw keuze aan. Voor iedereen die beroepsmatig bezig is met kaas een must en plezier om mee te doen.

Deelname en uitslag is volledig anoniem!

Speciaal voor de detailhandel zijn er dit jaar extra prijzen ingesteld! Meer kans dus om met een NNKC-onderscheiding uw kaaskennis en vakmanschap te etaleren.

De netwerkbijeenkomst en prijsuitreiking – bezocht door ruim 500 kaasprofessionals - vindt plaats op donderdagavond 11 oktober 2018 in Hart van Holland te Nijkerk. Zoals gebruikelijk omlijst met een entertainmentprogramma en het mooie kaasbuffet.

Inschrijven kan via www.nnkc.nl. Als u snel inschrijft, kunt u uw tijden nog uitkiezen.

Heeft u al eerder meegedaan en bent u geregistreerd op de website, log dan in en geef uw voorkeursgroep aan onder "Profiel wijzigen".
Heeft u nog niet eerder meegedaan, registreer u dan onder “Inloggen Mijn NNKC / Inschrijven”.

U ontvangt na inschrijving een bevestiging per mail en tevens uw inloggegevens voor "Mijn NNKC". Mijn NNKC is het besloten website gedeelte voor iedere individuele keurder!

U vindt hier tips voor het keuren, filmpjes, nieuws, uw persoonlijke keuringshistorie en straks de uitslag van het lopende jaar. Om al uw gegevens compleet te hebben, is het dus belangrijk om maar één account te hebben (nieuw e-mailadres? neem dan contact op met info@nnkc.nl).
 

 

Folder NNKC

Meer informatie over de keuringen leest u in de onderstaande folder.
 

downloaden van een bestand Folder_NNKC_2018.pdf openen/downloaden...